ONS DIENSTEN AANBOD

WAT BIEDEN WIJ AAN

Om je ze goed mogelijk te helpen bieden wij enkel diensten aan. Deze diensten kunnen aan het begin van een traject ingezet worden, tijdens een traject of zelfs na de oplevering. Wanneer er producten of installaties nodig zijn van het een en ander zullen we deze realiseren met onze samenwerkende partners. Op deze manier blijft nazorg en garantie op de juiste plek en zijn de lijnen het meest kort.

Domotica Advies

Sta je op het punt om belangrijke keuzes te maken voor bijvoorbeeld jouw woning of locatie? Dan kan dit product ideaal voor je zijn. Wij zullen onafhankelijk met je mee kijken welke behoefte er is en hoe je dit gerealiseerd kan krijgen. Op deze manier krijg je een heldere vraag naar de installerende partij.

Heb je al een architect of ontwerper in de hand genomen? Dan werk ik juist graag met hen samen, want logischerwijs kunnen zij niet van alle disciplines alles weten.





Programmering

De keuze voor welke producten je wilt gaan bedienen, binnen de woning of locatie, is gemaakt. Wellicht is er zelfs al een keuze gemaakt met welk merk en welke protocollen je wilt gaan werken. Dan komt het erop aan dat alles met elkaar gaat werken en dat de juiste activiteiten starten wanneer je op een bepaalde knop drukt. Of dat er juist bepaalde zaken volledig automatisch gaan.

Dit deel noemen wij programmeren, al koppelingen worden juist opgezet om als gebruiker zoveel mogelijk gemak te ervaren.




Ontwikkeling

Er is een moment aangekomen in het traject dat je dingen wilt die misschien niet standaar beschikbaar zijn. Dit kan zijn op bepaalde koppelingen van merken, maar ook net de app op de tablet of telefoon die anders is dan de strandaard oplossingen. We zien dit vaak gebeuren wanneer er verschillende merken en protocollen gecombineerd worden. In de huidige wereld blijven alle merken nog erg bij hun eigen producten hangen.

Dan is het moment om iets te ontwikkelen. Iets wat speciaal voor jou is gemaakt. Die mooie app met herkenbare zaken erin of een combinatie van technieken waarvan nog gezegd wordt niet te kunnen samenwerken.

ONZE AANPAK

DE WERKWIJZE

Om vooraf helder te hebben wat je kunt verwachten omschrijven we kort welke stappen wij doorlopen.

01

Intake

Een gesprek om de wensen en verwachten met elkaar af te stemmen. Hieruit zal blijken of we elkaar kunnen helpen.

02

Voorstel

Hierin beschrijven we duidelijk welke diensten we aanbieden en wat je van ons kunt verwachten. Dit is de basis voor de samenwerking die we mogelijk aangaan.

03

Uitvoering

We zullen de gekozen diensten met volle betrokkenheid gaan uitvoeren. Dit moet tenslotte volledig aan gaan sluiten op jouw wensen. Komt er gaande weg iets bij? Dan zullen we hier ook helder en eerlijk over zijn.

DIRECT EEN VRAAG?

Na het lezen van ons aanbod direct een vraag gekregen? Stuur deze gerust. Of neem contact met ons op.

Smart Activity